Alcser Norbert vagyok

Könyvkiadó, könyvkiadási szakember

Készítsünk együtt könyvet a kéziratodból!

Mire van szükséged, hogy a könyved elkészüljön?

A könyvkiadás nem csak nyomtatás, hanem fejlesztés. A saját műved fejlesztése. Mert nem készül el amikor leütöd az utolsó entert a Wordben.

Hogyan fogom eladni a könyvemet?

Az írói lét nagy csapdája, hogy a könyv kinyomtatása után hátradőlnek. Pedig az igazi munka most kezdődik. Ha a szerzői könyvkiadást választottad akkor ez a te feladatod!

Miben nyújtok segítséget?

Teljeskörű szakmai segítség

Irodalmi szerkesztő, lektor, korrektor, marketinges, közösségi média szakértő, kereskedelmi szakember, logisztikus, nyomdász és még sorolhatnám azokat a szakmákat, melyek szükségesek egy sikeres könyv kiadásához. Persze   ezek mindegyikéhez én sem értek. De tudom, hogy neked mire van szükséged és  tudok ajánlani szakembert. 

Több mint 50 szakember videója

Több tíz órányi szakmai írott és írásos anyag

személyes könyvmentori program

Évi rendszeres konferencia részvétel

Mik a céljaid?

Az első kérdésem mindig a szerzőkhöz, hogy mi a célja a könyvkiadással. Nehéz kérdés, de ha nem határozod meg, akkor sok csalódás fog érni.

Megfelelő szakemberek

Ki kell választanod a megfelelő szakembert a könyved támogatásához. Azt a szakembert, aki nem csak megfelelő referenciákkal rendelkezik, hanem bízol is benne.

Szeresd a folyamatot

Nagyon fontos, hogy a könyved kiadása nem lesz stresszmentes. De mindig a cél lebegjen a szemed előtt, hogy létrehozhatod az álmod.

Író vagyok?

Karriert szeretnél építeni és főállású íróvá válni. Nem foglak hitegetni ez nagyon keveseknek adatik meg, de segítek abban, hogy elindulj az úton.

Milyen segítséget kapsz íróként tőlem?

Természetesen hozzáférést kapsz a rengeteg szakmai videóhoz, mely sok tíz órányi szakmai anyagot tartalmaz. Ezen kívül nem csak ajándék szakkönyveket kapsz, hanem személyes mentorálásra és konzultációra is lehetőséged van. 
És persze találkozunk minden évben a Kiadom a Könyvem Konferencián.

Milyen előadók előadásait nézhetem meg?

Egyrészt hozzáférést kapsz az eddigi konferenciák teljes anyagához. Ezen kívül pedig az alábbi oldalon található szakemberek tanácsait hallgathatod és nézheted meg.
https://www.kiadomakonyvemet.hu/mentorok-szakemberek/

Hogyan kapom meg az ajándék könyveket?

Az előfizetésed után e-mailben elküldöm neked.

Hogyan történik a konzultáció?

A konzultáció elsősorban telefonon vagy más online szolgáltatón keresztül történik. De vannak olyan esetek amikor személyes találkozásra is sor kerül.

Kapok konkrét segítséget a marketingben is?

Igen, az előfizetési csomagodnak megfelelően 6 hónapos marketing mentori szolgáltatást kapsz.

A könyv kiadásában és terjesztésében is tudsz segíteni?

Az oldal elsősorban mentori szolgáltatásra jött létre, de természetesen ha ilyen irányú segítségre van szükséged akkor tudok segíteni.

Ki vagyok?

Egy vendéglátóipari szakmai újság főszerkesztői posztjából egy kommunikációs cég stúdió igazgatója lettem, ahol olyan cégek kampányait készítettük, mint az AUDI Hungária, Hungexpo vagy a világhírű divatmárka az Ermenegildo Zegna. E stúdió keretein belül hoztuk létre az ország első Alumni magazinjait az ELTE BTK és a győri Széchenyi István Egyetemnek.
Az első iPad megjelenésekor azonnal elkezdtük az újságjainkat, könyveinket digitalizált formában megjeleníteni ahonnan egyenes út vezetett a kiadó megalapításáig.A Publio kiadót 2011-ben alapítottuk mint az ország első self-publishing kiadóját. Az indulás óta több mint 3000 könyvet adtunk ki. A kiadó 2015-ben felvásárolta a Rukkola online könyvcserélő portált, 2019-ben az Underground Kiadót, mint az ország második legnagyobb szerzői kiadóját, majd 2020-ban a Tarandus Kiadót, mely hagyományos kiadóként elsősorban külföldi címek megjelentetésével foglalkozott. 2021-ben pedig felvásároltuk a Kiadom a Könyvem írói konferenciát. Így bátran kijelenthetjük, hogy Magyarországon a legnagyobb szerzői kiadással foglalkozó könyvkiadói csoport a Publio.

Mit kapsz tőlem?

Ajándék e-könyv

Egy e-book, ami tartalmazza a teljes sztorit elejétől a végéig. Az ötlettől a megvalósításon keresztül az ezer eladott könyvig.

Marketing mentor program

6 hónapos heti lebontású marketing mentori program rendszeres konzultációs lehetőséggel.

Videós oktató anyag

Több mint 50 szakember több tíz órányi szakmai anyaga a könyvkiadásról, marketingről, terjesztésről.

CRM szoftver

A megrendelések gyűjtéséhez, és a vevők nyilvántartásához szükséged lesz egy jó szoftverre. Ezt most megkapod.

Szeretnél tanácsot kérni és konzultálni?

Nincs kihez fordulni? Nehezen találod meg az információkat az interneten, vagy csak nem tudod hogyan indulj el? Esetleg nem vagy biztos magadban? 

Foglalj nálam konzultációs időpontot. Átnézem az elkészített anyagaidat, kommunikációs tervedet és egyeztetünk a lehetőségekről. 

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com