Hogyan adtunk el 1000 könyvet
egy hónap alatt?

3.000.000 Ft bevétel története

Lépésről lépésre bemutatjuk a könyv készítését, az ötlettől a szerkesztésig. Valamint az értékesítési folyamatot. Az értékesítési oldal elkészítésétől kezdve a sikeres hirdetések elkészítéséig. Mindezt úgy, hogy te is le tudd másolni a saját könyvedhez.

Mit mondtak azok, akik már olvasták?

„Lezárult az első kritikus 30 nap az indulás óta, és 1.000.000-ra érkezett eddig megrendelés.
Mindennel együtt az első hónapban, jóformán fél millió tiszta hasznot összehozni elképesztő érzés nekem zöldfülűnek, aki még csak most próbálgatja szárnyait ezen a területen.
Nagyon hálás vagyok érte, mert akárhonnan nézem, a te könyved adta meg a lökést, hogy végre megcsináljam a honlapot hozzá, automatizáljam, és belevágjak profin árulni.
Nagyon szépen köszönöm neked, és remélem hasonlóan sikeres lesz minden, amit kitalálsz, mert megérdemled. Valóban értéket adsz potom pénzért, erre a saját történetem is kiváló példa.”

Rácz Barna

www.ketszazalek.hu

„Olyan, mint egy kincskereső térkép, ami még a legkevésbé okos (idióta) embert is elvezeti a kincshez, ha követi a lépéseket. Nagyon durva. Mindenre benne van a válasz, ami felmerült bennem kérdésként.
Teljesen jó a stílusa is. Olyan, mintha beszélgetnénk és elmesélnéd pontról pontra, hogy mit kell csinálnom.
Teljesen jó, hogy mindenhez oda tudtátok írni, hogy hogyan is történt nálatok a gyakorlatban. Nincsen benne parasztvakítás, semmi sallang és kamuszagú PR duma, csak a frankó.

Ez a könyv messze a sokszorosát éri, mint amibe került. Nagyon örülök, hogy megírtátok. Köszönöm szépen :)”

Végh Péter

„A hozzám forduló írók, szakkönyvírók gyakran avatnak be abba a félelmükbe: oké, megszerkesztetted a könyvem, most már jó, de mitől fog fogyni?

Vannak erre a kérdésre válaszaim, bevált ötleteim, de amikor arra kerül a sor, hogy az író hozzon létre magának megrendelésre szolgáló honlapot és hirdesse a könyvét, inkább Csatlós Csaba könyvét ajánlom, mert lépésről lépésre végigvezeti az ügyfeleimet azon a folyamaton, aminek a végén tényleg eladást várhat az író.

Hogy sok munka felépíteni ezt a honlapot és foglalkozni a hirdetéssel? Igen. De ha már megírtad azt a könyvet, te is azt akarod, hogy olvassák, ugye?”

Nádasi Krisz

író, szerkesztő

Miért jó könyvet írni és kiadni?

Szabadság

Csak kinyitod a laptopodat, és már dolgozhatsz is. Ott van a „munkahelyed”, ahol épp kedved tartja. Nem vagy helyhez, irodához, időhöz kötve.

Az alkotás öröme

Ha szeretsz írni, akkor ez egy járható út arra, hogy megvalósítsd az álmaidat, és meg is élj belőle. Azok közé tartozhatsz, akik imádják a munkájukat.

Kis befektetés

Pár ezer forinttal el tudod kezdeni. Elég hozzá egy laptop, egy internetkapcsolat, egy honlap (aminek a készítését leírom a könyvben) és már csinálhatod is. 

Biztos megélhetés

Ha jó könyveket tudsz írni, és megtanulod, hogyan kell azt eladni a neten, akkor nem lesznek anyagi gondjaid.

Pénz

Ha tudod valamire a megoldást, ha azt leírod, és jól tudod bemutatni, akkor rengeteg embert fogsz találni a neten, aki hajlandó fizetni érte.

Kiegészítés

Nyugodtan belevághatsz munka mellett, a szabadidődben. Nem kell abbahagynod a jelenlegi tevékenységedet, így nincs kockázat sem.

Miért írtuk ezt a könyvet?

Manapság rengetegen küzdenek a „pénz kell, de azonnal” problémával. Rengeteg tehetséges ember van, akik írni tudnak, de eladni már nem. Ezért lehet, hogy az írásaik a számítógépen „porosodnak”, pedig ha tudnák, hogyan kell eladni, akkor simán lehet, hogy kényelmesen megélnének az írásból.
Ebben a könyvben lépésről lépésre leírtuk, hogy hogyan vidd végig a folyamatot az ötlettől a bevételig.

A mi sztorink

 

Május közepén kezdődött. Sétáltunk, és Gyöngyi arról mesélt, hogy évek óta újra és újra megkeresik azzal a kérdéssel, hogy „hogyan lehet fordítóként sok pénzt keresni”. Aztán pár évvel ezelőtt megunta, hogy mindig ugyanazt kell elmondania, fogott egy szövegszerkesztőt, és leírta az egészet. Gyakorlatilag volt egy majdnem kész könyve. Szinte minden megvolt, ami szükséges egy sikeres online üzlethez.

 

1. Célközönség: akik fordításból szeretnének megélni.
2. Problématudat. Hogyan szerezzenek annyi megrendelést, hogy abból bőségesen meg tudjanak élni?
3. A probléma megoldásához egy lépésről-lépésre leírás, ami segít a célközönségnek megoldani a problémát.

 

– Szerinted ezt ki lehetne adni könyv formában? – kérdezte Gyöngyi.
– Én azt gondolom, hogy lenne rá érdeklődő. Egy próbát megér.
– Mi kellene ahhoz, hogy ez elindulhasson?
– Abból, amit leírtál készíteni kell egy e-bookot. Készítek hozzá egy értékesítési oldalt. Meghirdetjük a neten, aztán a piac majd eldönti, hogy van-e rá igény.
– Oké, csináljuk meg!

 

Hazamentünk, és Gyöngyi átnézte a dokumentumot. Írt még hozzá pár dolgot, majd átküldte nekem, hogy olvassam el. Elolvastam, aztán készítettem belőle egy e-bookot. Összeraktam egy értékesítési oldalt, és elkezdtük hirdetni.

 

Már az első nap leesett az állunk az eredményeken. Eladtunk 20 darabot. Másnap megdupláztuk a hirdetéseket, és eladtunk 49 db-ot. Aztán megint emeltünk rajta, és az ötödik napon eladtunk 85-öt. És ez így ment tovább. Egy hónap alatt pontosan 1052 megrendelés érkezett.

 

Ennek a hónapnak a történetét írtuk meg ebben a könyvben, úgy, hogy le tudd másolni, és a te könyveddel is el tudj érni hasonló eredményeket, vagy akár még jobbat.

Mire számíthatsz?

Ha követed a könyvben leírtakat…

 

A legfontosabb az, hogy látni fogod, hogy te is meg tudod csinálni. Te is meg tudsz élni írásból és online könyveladásból.

Inspirációt, ötleteket fogsz kapni ahhoz, hogy miről és hogyan írj.

El fogod tudni készíteni az első könyvedet, és el is fogod tudni adni az interneten nyereséggel.

Végre kibújhat belőled a napfényre az a művész, aki eddig meghúzódott a lelked egy csendes zugában, mert nem tudta, hogyan adja el az alkotásait a közönségnek.

„Röviden: Eszméletlenül jó.

Bővebben: Könnyen érthető, logikus a szerkesztése (sorrend), és nagyon jó a stílusa. Tetszik a közvetlen hangvétel. Olyan, mintha itt ülnél mellettem barátként, és gondosan tanácsokkal látnál el. Teszed ezt ráadásul úgy, hogy alig várom, hogy elkezdhessem csinálni! Nem túl szakmai, és így az is neki mer majd kezdeni, aki nem író, nem informatikus, és nem marketing guru. Bravó!!!”

Nemes-Nagy Szilvia

„Csaba, ez a könyv zseniális.

Bevallom, még csak a 25. oldalig jutottam, de nagyon olvasmányos és gyakorlatias.
Szakember létemre is elgondolkodtat és ragyogó ötleteket ad, miközben annyira egyszerűen és érthetően van megírva, hogy bárkinek segítségére lehet.

Kíváncsi vagyok nagyon a folytatásra és külön várom a kiegészítő anyagokat. Le a kalappal.”

Temesvári Richárd

www.websiker-ugynokseg.hu

Miről írunk a könyvben?

Inspiráció

Honnan jött az ötlet, hogy erről a témáról írjon Gyöngyi? És hogyan tudod te megtalálni azt a témát, amiről írni tudsz, és eladható?

3D borító készítés

Ez az, amit a grafikusok egy kisebb vagyonért készítenek el neked. De egy oktatóvideón megmutatom, hogy kis gyakorlással hogyan tudod elkészíteni a sajátodat.

Írás tippek

Hogyan írta meg Gyöngyi a könyvet? Tippek a saját könyved megírásához, hogy érdekes, izgalmas legyen.

Honlap ami elad

Nem vagy IT guru? Ha ezt az oktatóvideót megnézed, utána olyan honlapot fogsz tudni készíteni magadnak, hogy azt fogják róla hinni, profi készítette.

Szerkesztés

Mivel szerkeszd az könyvet? Hogyan formázd, hogy szép, profi megjelenésű legyen?

Nyereséges hirdetés

Itt lehet a legtöbb pénzt elbukni, ha nem tudod mit és hogyan csinálj. Megmutatom neked, hogyan szerezz vevőket garantáltan nyereségesen.

Kockázatmentes

100%-ig biztosak vagyunk abban, hogy aki a leírtakat megtanulja és alkalmazza a saját könyv kiadásánál az sikerre viheti azt, ezért hat teljes hónapig 100%-os pénzvisszafizetési garanciát vállalunk az e-bookra.

Ha ennyi idő alatt nem hoz eredményt az, amit tanítunk neked, akkor a kockázat legyen a miénk. Csak írsz nekünk egy e-mailt és a teljes összeget visszafizetjük neked.

Az alapoktól a teljes megoldásig

E-book

Egy e-book, ami tartalmazza a teljes sztorit elejétől a végéig. Az ötlettől a megvalósításon keresztül az ezer eladott könyvig.
Ez egy PDF formában elkészített e-book, amit jelszóval tudsz megnyitni. El tudod olvasni számítógépen, táblagépen, okostelefonon vagy e-book olvasón.

Oktatóvideók

Vannak a könyvben részek, amit sokkal könnyebb lesz megérteni, ha látod is, hogyan működik. Ilyen például:
– A borító tervezése
– A honlap szerkesztése
– A Google hirdetések kezelése
– A Facebook hirdetések kezelése
– Admin szoftver használata

Admin szoftver

A megrendelések gyűjtéséhez, és a vevők nyilvántartásához szükséged lesz egy jó szoftverre. Azt a szoftvert, amit kifejezetten erre a célra fejlesztettem ki, Te is használhatod. Nagyon egyszerűvé teszi a megrendelések kezelését, az értesítők, emlékeztetők küldését.

Szabadítsd fel az írót, aki benned él, de eddig nem tudta, hogyan érvényesüljön

Ez egy játék. Egy izgalmas kaland. Alkotni valamit, ami értékes mások számára, és ezt eljuttatni a nagyközönséghez.

Azt, hogy meddig jutsz el ebben a játékban, csak az határozza meg, hogy mekkorát tudsz álmodni.

Lehet, hogy neked csak egy kis havi mellékesre van szükséged, amit munka mellett megkereshetsz. Lehet, hogy nemzetközi hírű bestseller író akarsz lenni.

Az álmaid felé vezető ajtót mutatja meg ez a könyv. Ne tartsd őket bezárva. Ideje kinyitni azt az ajtót…

ÁRAK

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com