Most 30% kedvezménnyel

Kulcs a szabadsághoz

Könyvmarketing
Workshop

2019. november 23-24.

A szabadság az, amikor nem függsz kiadótól sem szakemberektől, mert bármikor meg tudod tervezni, és össze tudod rakni a könyved marketingjét, és pár napon belül el tudod indítani az eladásokat. Ez a workshop a legjobb lehetőség arra, hogy megtanuld a sikeres könyvmarketing titkait.

Életed egyik legizgalmasabb kalandja előtt állsz. Megmutatom neked az utat az önállósághoz.

Mekkora örömet okozna neked az, ha magabiztosan, minden kétség nélkül tudnád, hogyan kell felépíteni egy több ezres olvasótábort?

Ha egy reggel felkelnél, leülnél a laptop mellé, megnyitnád a netbankot, és azt látnád, hogy sokkal több pénz jött a könyveladásokból, mint amennyi kiadással járt?

Ez lehet a Te történeted…

De most még nehéznek tűnik, és ha az eladásra gondolsz, akkor tele vagy kérdőjelekkel.

Merre indulj? Milyen lehetőségeid vannak? Facebook? Blog? Google? Instagram? Saját honlap?

Milyen lépéseket kell megtenned, hogy sikeres legyen a könyved?

Honnan szerezz pénzt a megvalósításhoz?

Az aggodalmad részben jogos. Tudás nélkül belekezdeni drága mulatság lehet. Ha nem látod át a folyamatot, akkor megvan az esély rá, hogy nem vásárolják meg elegen, és elúszik a haszon.

Tele van a világ megkeseredett emberekkel, akik próbálkoztak így, próbálkoztak úgy, de kudarcot vallottak, aztán panaszkodnak, hogy nem lehet megcsinálni, mert “drága” vagy “bonyolult”.

Persze, repülőgépet sem lehet vezetni, ha valaki nem tudja, hogyan kell elindítani, felszállni, irányítani és leszállni. A tudás hiánya az egyetlen akadály.

A két napos könyvmarketing workshopon segítek, hogy a Te sztorid sikersztori legyen

A két nap anyagban benne van minden, amire egy kezdőnek szüksége van, hogy magabiztosan el tudja indítani a könyveladásait.

A workshophoz járó oktatóvideókkal kényelmesen, a saját tempódban bármikor újra ismételheted a tanultakat.

1. Stratégia

Csak addig tűnik nehéznek és bonyolultnak, amíg nem látod át a folyamatot.

Mivel kezdj? Milyen lépéseken kell végigmenned? Milyen eszközöket használj és hogyan? Hogyan finanszírozd a kiadást?

2. Honlapszöveg

A szövegeden múlik az, hogy ott marad, olvas, érdeklődni kezd és vásárol vagy unottan becsukja a honlapodat és elfelejt téged.

Két hibát követhetsz el: vagy vérszegény szöveget írsz, amitől elalszik, vagy túl hatásvadászra sikerül, amitől elriad a látogató.

A jó szöveg izgalmas, érdekes, képes felkelteni az érdeklődést és a vágyat a vásárlásra. A workshopon megkapod a receptet, ami alapján már önállóan is fogsz tudni jó szöveget írni. 

3. Honlapkészítés

Amennyire bonyolultnak tűnik első ránézésre, annyira meglepődtek az ügyfeleim, amikor pár óra tanulás után megértették, hogy egy jó honlapkészítővel mennyire egyszerű.

A workshop mellé kapsz egy ajándék oktatóvideót is, ami lépésről lépésre végigvisz a honlapkészítésen, és kis gyakorlással akár egy ilyen honlapot is el fogsz tudni készíteni mint ez. 

4. Hirdetésszöveg

A Facebook lehet aranybánya vagy pénztemető. Attól függően, hogy tudod-e a sikeres hirdetések titkát.

Felkelti a figyelmet? A megfelelő közönség figyelmét kelti fel? Milyen képek és szövegek voltak sikeresek a kampányaink során, amelyekkel több ezer könyvet adtuk el? 

5. Hirdetéskezelés

Első látásra a Facebook hirdetéskezelője olyan lehet, mint egy repülőgép műszerfala. Rengeteg gomb, kapcsoló, kijelző, mutató…

A workshop-on megtanuljuk az alapokat, az ajándék videóval pedig otthon, kényelmesen, a saját tempódban begyakorolhatod. 

Egész nap éreztem a teljes odafigyelést, és a 100% segíteni akarást. Mindenre mutattál példát, nyitottál könyvet, kerestünk megoldást. Zseniális együttműködés volt.

Kissé zűrzavaros ötlethalmazzal érkeztem, és egy letisztult, terjengős oldalvázlattal tértem haza, és bizsergett a tenyerem, hogy otthon leüljek, és véglegesre programozzam.

Ja, és hab a tortán, hogy azon túl, hogy pár óra alatt megalkottuk a teljes értékesítési oldalt, még egy eladási video szkriptre is futotta az időből.

Ezzel a workshoppal egy olyan eladási oldalt kaptunk, amivel már indulás után 2,6%-os konverzióval nyitottunk. Azaz, ez olyan, minthat 1000 oldallátogató közül 26 megrendelte volna a könyvet. Ez állítólag elég jó oldalkonverziónak tekinthető.

Friedmann Rita és Friedmann Márton

Anya segít a matekban c. könyv

Mire számíthatsz ha elvégzed?

Szabadság

Nincs több függőség. Nem kell kiadókra várnod, nem kell szakemberekre várnod. A workshop és a videók megadják neked azt a tudást, amivel bármikor képes leszel megtervezni a stratégiádat, elkészíteni a honlapodat, és rengeteg embert elérni a hirdetéseiddel.

Siker

Vége a véletlenszerű próbálkozásoknak. Ha megtanulod, megérted és begyakorlod a tanultakat, akkor tudatosan fogod tudni felépíteni a stratégiádat bármikor.

Öröm

Látni kellene azt a gyermeki lelkesedést az ügyfelek arcán, amikor megtanulják a honlapkészítést, és rájönnek, hogy bármikor tudnak készíteni ilyen vagy még ennél is szebb honlapot. Ezt az élményt neked is garantálom.

Büszkeség

Azon felül, hogy mekkora élmény egy ilyen honlap elkészítése még arra is számíthatsz, hogy sokan meg fogják dicsérni a munkádat. Sőt, biztos vagyok abban is, hogy fel fognak kérni, hogy készítsd el mások honlapját.

Időmegtakarítás

Mivel nem kell várnod a szakemberekre, nem kell elmagyaráznod, hogy mit szeretnél, ezért rengeteg időt takaríthatsz meg. Amit mások több hét alatt készítenének el neked az most pár napos munka lesz.

Pénz

Több szakember munkáját kiválthatod, és ezzel százezreket spórolhatsz meg. Egy ehhez hasonló honlap elkészítése a workshop árának minimum a duplája.

Azt szoktam mondani, hogy csak egy hajszál választ el engem a számítástechnikai analfabétától. Ennek ellenére Csaba segítségével néhány óra alatt összeállítottuk a honlapom 90 %-át. A maradék 10 %-ot pedig már önállóan is megoldottam. Köszönöm Csaba!

Mosonyi Krisztián

215 kiló voltam c. könyv

Mit kapsz a pénzedért a két napos képzésen kívül?

#1 Oktatóvideók

A két nap alatt rengeteget fogunk tanulni és dolgozni. Az oktatóvideók segítenek, ha esetleg valami kimaradt volna. Lépésről lépésre végig tudod nézni a honlapkészítés és a hirdetéskezelés folyamatát.

#2 FELMÉRÉST SEGÍTŐ SZOFTVER

[Csak VIP jegyhez] A konferencián meg fogod tanulni, hogyan derítsd ki, hogy a közönséged milyen szavakkal gondolkodik, milyen vágyai, problémái, félelmei vannak. Ez kiemelkedően fontos lépés, hogy utána olyan szöveget tudj írni, amire oda is figyelnek. Ehhez kapsz egy szoftvert, amivel villámgyorsan el tudod végezni és ki tudod elemezni a felmérést.

#3 KÖNYV 2020 KONFERENCIA BELÉPŐ

[Csak VIP jegyhez] 2019 májusában 1000 fővel rendeztük meg az első – KÖNYV 2019 konferenciát. Nézd meg, hogy milyen elképesztően jó volt a hangulat. A VIP jeggyel már le is van foglalva a helyed a jövő évi KÖNYV 2020 konferenciára.

#4 Vevőnyilvántartó CRM szoftver

[Csak VIP jegyhez] Ez a szoftver a megoldás a káoszra, ami az egyre több és több megrendeléssel óhatatlanul ki fog alakulni. Ki mit rendelt? Ki fizetett már, mikor és mennyit? Kinek lett elküldve a könyv? Kinek lett megírva a számla? Aki még nem fizetett, azoknak menjen automata értesítő. A fizetőknek egy kattintással küldjön e-bookot. Ez a szoftver ezeket megoldja.

#5 SAJÁT HONLAP és domain név

[Csak VIP jegyhezÓ, igen! Saját honlapod, tárhelyed és sajátwww.valami.hu domain neved lesz, amire mindenképp szükséged lesz a könyved értékesítéséhez. A workshopon már a saját honlapodon dolgozhatsz ha időben megveszed a jegyedet.

Csatlós Csaba

Online marketing szakértő

Z

15 év online marketing

Első vállalkozása, egy honlapkészítő szoftver éveken keresztül piacvezető volt Magyarországon. Több száz vállalkozót tanított online képzésekkel vagy személyesen sikeres marketingre.

Z

1000 fős könyvkonferencia

A 2019. május 25-én megrendezésre került 1000 fős KÖNYV 2019 Konferencia megálmodója, megszervezője és marketingese.

Z

Több ezer online könyveladás

A Hogyan lehetsz milliomos fordító és a Hogyan adtunk el 1000 e-bookot egy hónap alatt könyvek marketingese. A két könyvvel 18M Ft bevételt ért el.

Elkészült a könyvem és rádöbbentem, túl kevés ehhez a tudásom! Ki tud nekem segíteni? Hatalmas káosz alakult ki bennem, olyan lett az egész számomra mintha a Himaláját kellene megmásznom, felszerelés nélkül! Aztán a véletlen utamba sodorta Csabát, jött a konferencia és workshop! Hirtelen meglett minden felszerelés amire szükségem volt!

Nagyon sok segítséget kaptam tőle a workshopon, véleményt a könyvemről, a borítóról, az alcím szövegről. Új marketing fogásokat tanultam, új ötletekkel gazdagodtam, és amit sosem gondoltam volna, megtanultam weboldalt készíteni! Nagyon örülök, hogy részt vehettem ezen a workshopon, enélkül egészen biztosan nem boldogultam volna! Külön hálás vagyok a kezdőknek szóló extra türelemért! Azóta is bármikor kerestem, azonnal a segítségemre volt!

Mayer Krisztina

A múltban rejlő érzelmek c. könyv

Jegyek és árak

Október 25-ig 30% kedvezménnyel

Alapjegy

42.000 Ft
29.000 Ft

R

Két napos workshop

R

Honlapkészítés oktatóvideók

R

Hirdetéskezelés oktatóvideók

VIP jegy

69.000 Ft
48.000 Ft

R

Két napos workshop

R

Honlapkészítés oktatóvideók

R

Hirdetéskezelés oktatóvideók

R

KÖNYV 2020 konferencia belépő

R

Felmérést segítő szoftver

R

Vevőnyilvántartó CRM szoftver

R

Saját honlap és domain név

100% pénzvisszafizetési garancia

Nem tetszett a workshop? Nem azt kaptad, amire számítottál? Nem probléma. A kockázat a miénk. Első nap estig élhetsz a garanciával. Ha úgy érzed, ez nem neked szól, akkor az első nap végén ezt jelzed nekünk, és mi visszautaljuk a belépőd árát.

Jegyvásárlás

Október 25-ig 30% kedvezménnyel

Válaszd ki, hogy milyen jegyet szeretnél:

Alapjegy 29.000 Ft
VIP jegy 48.000 Ft

Add meg a jelentkező adatait:

Vezetéknév:

Keresztnév:

E-mail cím:

Telefonszám:


Add meg a számlázási címet:

Számlára írandó név:

Irányítószám:

Település:

Utca, házszám:


Kérlek, jelöld be az alábbi mezőket, és köszönjük, hogy segítesz törvényesen eljárni, a GDPR szabályozásnak megfelelően:

A fenti e-mail címemre a rendezvény szervezője a rendezvénnyel és a könyvkiadással kapcsolatos marketing üzenetet küldhet.

1. Válaszd ki, hogy milyen csomagot szeretnél

2. Töltsd ki az adatokat
Egyszerű és értelemszerű az űrlap, egy perc alatt végig tudsz menni rajta.
A számla generálása automatikus az általad megadott számlázási adatok alapján. Ügyelj tehát rá, hogy helyesen és pontosan add meg az adataidat.

3. Nyomd meg a “Megrendelem” gombot
Adataidat menti a rendszer, és elküldi neked a visszaigazoló e-mailt.

4. Kész a megrendelés!
A kapott bankszámlára fizesd be a jegy árát, és a helyed le is van foglalva a workshop-ra.

Kérdésed van? Segítünk!
Ha felmerült benned bármilyen kérdés, amire ezen az oldalon nem kaptál választ, akkor írj nekünk e-mailt az info@kiadomakonyvemet.hu címre! Örömmel segítünk!

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com