93. Ünnepi könyvhét

Az idei Ünnepi könyvhéten is kint leszünk! A K50-es (Duna-korzó, Marriott hotel előtt) standon lehetőséget biztosítunk nektek szerzőknek, hogy egyrészt a könyveitek vásárolhatóak legyenek a Könyvhéten, és aki szeretné 1 órás időtartamban dedikálhasson.

Az értékesítést a munkatársaink végzik, nektek csak el kell juttatni nekünk a könyveket, amivel a Könyvhét végén elszámolunk.

Ha szeretnétek a könyveitekkel résztvenni a 93. Ünnepi Könyvhéten, akkor az alábbi jegyvásárlással megtehetitek.

FONTOS! A dedikálásokra pontos időpont megnevezéssel értékesítjük a jegyeket. Az időpont utólag nem módosítható és értelemszerűen csak 2 db van mindegyikből. A dedikálási időpontokat a leggyorsabban fizető kapja, ezért érdemes bankkártyával fizetni, mert az átutalásnak átfutási ideje van és az ebből fakadó csúszásokért nem tudunk felelősséget vállalni.

Ha dedikálós jegyet vásárolsz, akkor az már természetesen tartalmazza a könyvheti értékesítést!

Találkozzunk a 93. Ünnepi Könyvhéten veled és a könyveddel!

Könyv részvétele a 93. Ünnepi Könyvhéten

A Könyvedet a Kiadom a Könyvemet Kft. árusítja a helyszínen. Neked 10 db példányt kell beszállítanod a megadott helyszínre.
Az értékesítés jutaléka 30%, melyet a bruttó eladási árból számítunk. Elszámolás a Könyvhét után.

Dedikálás a 93. Ünnepi Könyvhéten

A Könyvedet a Kiadom a Könyvemet Kft. árusítja a helyszínen. Az árusítás mellett lehetőséged lesz 1 órás dedikálást tartani az általad kiválasztott időpontban. Az árusításhoz neked 10 db példányt kell beszállítanod a megadott helyszínre.
Az értékesítés jutaléka 30%, melyet a bruttó eladási árból számítunk. Elszámolás a Könyvhét után.