Gratulálok a döntésedhez! Ha igazán komolyan gondolod a könyved kiadását, akkor ez a videó tetszeni fog:

A magán könyvkiadás mesterének fegyvertára

Hogyan adtunk el 1000 ebookot egy hónap alatt

16 év online marketing tapasztalata 290 oldalba sűrítve. Lépésről lépésre leírtam, hogyan adtunk el 1000 ebookot egyetlen hónap alatt. ami 3 millió Ft bevételt hozott nekünk. 

SniperWords felmérő szoftver

A Sniper szó annyit jelent, hogy mesterlövész. Az, hogy milyen szavakat használsz a marketingedben, eldöntheti, hogy az olvasóid ásítozni fognak, vagy megobban a szívük és akarni fogják a könyvedet.

Vevőnyilvántartó szoftver

Az első 50-100 megrendelést még megoldod Excel táblában. Utána egyre bonyolultabb lesz követni, hogy ki fizetett, kinek lett megírva a számla, kinek kell emlékeztetőt küldeni. Ez a szoftver rengeteg terhet levesz a válladról.

Oktatóvideók

Ezeken a videókon megmutatom, hogyan tudsz fillérekből profi kömyvborítót készíteni. Valamint azt is megtanulod kattintásról kattintásra, hogy hogyan tudsz elkészíteni egy ilyen honlapot mint ez is. Százezreket fogsz megtakarítani ezzel a tudással.

A tavalyi, KÖNYV 2019 konferencia előadásai

Tíz zseniális előadás. Tíz top előadó, akiktől rengeteg inspirációt és tudást kapsz azonnal. Hat órányi videó inspirációról, könyvmarketingről, tartalommarketingről, hatékony könyvírásról.