MarketingStratégia
Workshop

2020. szeptember 5. szombat

Öt különböző marketingstratégiát ismerhetsz meg, amelyek közül kiválaszthatod a neked leginkább megfelelőt attól függően, hogy mi a terméked, kik a célközönséged, és Te magad milyen személyiség vagy.

Vége a zűrzavarnak

Ez a workshop rendet tesz a marketingedben

Előfordul néha, hogy tanulunk, tanulunk, aztán ott ülünk egy hatalmas tudáshalmazzal a fejünkben, és nem tudjuk, merre induljunk.

Érezted már magad így?

Ez a stratégia hiányának a jele.

A workshop végére ez az érzés garantáltan elmúlik, és átveszi a helyét a lelkesedés, amit olyankor érzel, amikor tisztán látod az utat magad előtt.

Az a magabiztosság, amit akkor érzel, amikor pontosan tudod, hogy minek hol van a helye, mikor mit kell használnod és hogyan.

Nem egyszerűen egy “jó stratégiával” fogsz hazamenni, hanem egy igazán NEKED való stratégiával. Olyannal, amiben igazán önmagad lehetsz, amit nem csak tudsz, de akarsz is csinálni.

Tegnap volt szerencsém Csatlós Csaba 6 órás Workshopján részt venni! Az valami fantasztikus volt!!! Sok évi elveszett kavargás után, Csaba stratégiai anyaga telibe talált. Végre vége a zűrzavarnak, a bizonytalan ide-odakapkodásnak. Vége a “végtelenségig kell csinálnom” frusztráló érzésének. Végre összeállt a MARKETING tevékenység egésze: REND, SORREND, PRIORITÁS, MEGÉRTÉS és CSELEKVÉSI késztetés az eredmény! Ma már örömmel és tudva merre hány méter buzogtam, és máris meglepő dolgok történtek. ISTENEMRE, CSINÁLJÁTOK AMIT MOND!

Trajtler István

A Soha meg nem válaszolt kérdés c. könyv szerzője

Tudjátok, első könyves íróként elképesztően nehéz elindulni. Az csak egy dolog, hogy van egy jó könyved, az olvasók figyelmét rá is kell irányítani, hogy ez bizony nekik kell. Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de nekem egy hatalmas katyvasz volt a fejemben, mit és hogyan csináljak. De tegnap végre rend lett a káoszban. Részt vettem Csatlós Csaba Marketingstratégia workshopján, és minden a helyére került. És nem csak elmagyarázta, hogy ezek a stratégiák, hanem konkrétan személyre szabta nekem, hogy én, aki mesekönyveket írok, hogyan ragadjam meg az olvasók figyelmét, hogy vevő is legyen belőlük. Imádom az ilyen megvilágosodás érzést, ami a workshop után átjárt. Egy szuper stratégiát tudok most már kidolgozni az új és a meglévő könyvre is. Ha a marketinggel kapcsolatban vannak benned kérdőjelek, komolyan mondom el fognak tűnni!

Kőszegi-Arbeiter Anita

A Csenge tündérkertje c. könyv szerzője

Egész nap éreztem a teljes odafigyelést, és a 100% segíteni akarást. Mindenre mutattál példát, nyitottál könyvet, kerestünk megoldást. Zseniális együttműködés volt.

Kissé zűrzavaros ötlethalmazzal érkeztem, és egy letisztult, terjengős oldalvázlattal tértem haza, és bizsergett a tenyerem, hogy otthon leüljek, és véglegesre programozzam.

Ja, és hab a tortán, hogy azon túl, hogy pár óra alatt megalkottuk a teljes értékesítési oldalt, még egy eladási video szkriptre is futotta az időből.

Ezzel a workshoppal egy olyan eladási oldalt kaptunk, amivel már indulás után 2,6%-os konverzióval nyitottunk. Ez olyan, mintha 1000 oldallátogató közül 26 megrendelte volna a könyvet, ami elég jó konverziónak tekinthető.

Friedmann Rita és Friedmann Márton

Anya segít a matekban c. könyv

A marketingstratégia workshopon ezekben segítek neked

1. Célközönség

Ki a Te valódi célközönséged? Hogyan tudod megtalálni azokat, akiknek tényleg szól az üzeneted? Ha nincs meg a célközönséged, akkor felesleges pénzeket fogsz elszórni olyanok meggyőzésére, akiket nem érdekel az, amit mondasz.

2. Rövid és hosszú táv

Mik legyenek az első lépéseid? Hogyan szerezd meg az első vásárlóidat? És hogyan tervezz úgy, hogy később egyre kevesebb és kevesebb költséggel egyre nagyobb bevételed legyen?

3. Eszközök

Miután megtaláltuk a NEKED való stratégiát, megnézzük, hogy milyen eszközökkel tudod azt a legeredményesebben megvalósítani. 

4. Pénz

Mennyi pénzed van marketingre? Sok? Kevés? Semmi? Megtaláljuk a költségvetésednek megfelelő stratégiát és eszközöket.

Mit kapsz a pénzedért a képzésen kívül?

#1 Felmérést segítő szoftver

[Legalább Prémium jegyhez] Akármilyen stratégiád lesz, erre az eszközre szükséged lesz. A felmérés egy kiemelkedően fontos lépés, hogy utána olyan szöveget tudj írni, amire oda is figyelnek. Ehhez kapsz egy szoftvert, amivel villámgyorsan el tudod végezni és ki tudod elemezni a felmérést.

#3 Vevőnyilvántartó CRM szoftver

[Legalább Prémium jegyhez] Ez a szoftver a megoldás a káoszra, ami az egyre több és több megrendeléssel óhatatlanul ki fog alakulni. Ki mit rendelt? Ki fizetett már, mikor és mennyit? Kinek lett elküldve a könyv? Kinek lett megírva a számla? Aki még nem fizetett, azoknak menjen automata értesítő. A fizetőknek egy kattintással küldjön e-bookot. Ez a szoftver ezeket megoldja.

Csatlós Csaba

Online marketing szakértő

Z

16 év online marketing

Első vállalkozása, egy honlapkészítő szoftver éveken keresztül piacvezető volt Magyarországon. Több száz vállalkozót tanított online képzésekkel vagy személyesen sikeres marketingre.

Z

1000 fős könyvkonferencia

A 2019. május 25-én megrendezésre került 1000 fős KÖNYV 2019 Konferencia megálmodója, megszervezője és marketingese.

Z

Több ezer online könyveladás

A Hogyan lehetsz milliomos fordító és a Hogyan adtunk el 1000 e-bookot egy hónap alatt könyvek marketingese. A két könyvvel 18M Ft bevételt ért el.

Elkészült a könyvem és rádöbbentem, túl kevés ehhez a tudásom! Ki tud nekem segíteni? Hatalmas káosz alakult ki bennem, olyan lett az egész számomra mintha a Himaláját kellene megmásznom, felszerelés nélkül! Aztán a véletlen utamba sodorta Csabát, jött a konferencia és workshop! Hirtelen meglett minden felszerelés, amire szükségem volt!

Nagyon sok segítséget kaptam tőle a workshopon, véleményt a könyvemről, a borítóról, az alcím szövegről. Új marketing fogásokat tanultam, új ötletekkel gazdagodtam! Nagyon örülök, hogy részt vehettem ezen a workshopon. Enélkül egészen biztosan nem boldogultam volna! Külön hálás vagyok a kezdőknek szóló extra türelemért! Azóta is bármikor kerestem, azonnal a segítségemre volt!

Mayer Krisztina

A múltban rejlő érzelmek c. könyv

Jegyek és árak

Most féláron

Alapjegy

15.990 Ft
7.990 Ft

R

Egy napos workshop

Prémium jegy

19.000 Ft
9.990 Ft

R

Egy napos workshop

R

Felmérést segítő szoftver

R

Vevőnyilvántartó CRM szoftver

100% pénzvisszafizetési garancia

Nem tetszett a workshop? Nem azt kaptad, amire számítottál? Nem probléma. A kockázat a miénk. Estig élhetsz a garanciával. Ha úgy érzed, ez nem neked szól, akkor a nap végén ezt jelzed nekünk, és mi visszautaljuk a belépőd árát.

Jegyvásárlás

Most féláron

Válaszd ki, hogy milyen jegyet szeretnél:

Alapjegy 7.990 Ft
Prémium jegy 9.990 Ft
Hogyan szeretnéd nézni?


Add meg a jelentkező adatait:

Vezetéknév:

Keresztnév:

E-mail cím:

Telefonszám:


Add meg a számlázási címet:

Számlára írandó név:

Irányítószám:

Település:

Utca, házszám:


Kérlek, jelöld be az alábbi mezőket, és köszönjük, hogy segítesz törvényesen eljárni, a GDPR szabályozásnak megfelelően:

A fenti e-mail címemre a rendezvény szervezője a rendezvénnyel és a könyvkiadással kapcsolatos marketing üzenetet küldhet.

1. Válaszd ki, hogy milyen csomagot szeretnél

2. Töltsd ki az adatokat
Egyszerű és értelemszerű az űrlap, egy perc alatt végig tudsz menni rajta.
A számla generálása automatikus az általad megadott számlázási adatok alapján. Ügyelj tehát rá, hogy helyesen és pontosan add meg az adataidat.

3. Nyomd meg a “Megrendelem” gombot
Adataidat menti a rendszer, és elküldi neked a visszaigazoló e-mailt.

4. Kész a megrendelés!
A kapott bankszámlára fizesd be a jegy árát, és a helyed le is van foglalva a workshop-ra.

Kérdésed van? Segítünk!
Ha felmerült benned bármilyen kérdés, amire ezen az oldalon nem kaptál választ, akkor írj nekünk e-mailt az info@kiadomakonyvemet.hu címre! Örömmel segítünk!

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com