Neked is sikerülhet magánúton kiadni a könyvedet

Ebben a könyvben leírtam, hogy… 

Z

Hogyan adtunk el egyetlen hónap leforgása alatt 1000 könyvet

Z

Hogyan értünk el 18M Ft bevételt a két könyvünkkel

Z

Mit kell tenned lépésről lépésre, hogy Te is meg tudd csinálni

Z

Hogyan tudsz akár hatszor annyi jövedelmet elérni magánkiadással, mint ha egy kiadót bíznál meg

Z

Hogyan szerezz tőkét a könyved kiadásához

oldal

év marketing tapasztalat

eladott könyv

%

kedvezmény

4,5M

2019 januárban, miközben több szakember okfejtését hallgattam végig, hogy miért is nem lehet könyveladással pénzt keresni, mi egyetlen hónap leforgása alatt 4,5M Ft bevételt értünk el a két könyvünk eladásaival.

Hadd tegyek fel neked egy egyszerű kérdést: tisztában vagy azzal, hogy pontosan mit kell tenned, hogy a felépíts egy több ezres olvasótábort, és eladd a könyvedet?

Ezen múlik, hogy a Te könyved is milliós bevételeket fog hozni neked, és életed egyik legnagyobb sikerélménye lesz, vagy csak a pénzt fogja elnyelni és egy fájdalmas emlék lesz…

Nem akarlak azzal áltatni, hogy ez könnyű. Nem az. Lehet, hogy meg fogsz izzadni, de meg lehet tanulni. Ha meg tudsz írni egy könyvet, akkor meg tudod tanulni azokat a lépéseket is, amik a sikeres könyveladáshoz kellenek.

Lehet neked is több ezres olvasótáborod és jövedelmed anélkül, hogy szinte az egészet elvinné egy kiadó.

De magától nem fog kialakulni ez a helyzet. Ha nem tanulod meg, mit kell tenned, akkor szinte 100%, hogy bele fogsz esni azokba a hibákba, amikbe a kezdők bele szoktak esni:

– Elmennek egy kiadóhoz, azt várva, hogy majd az eladja a könyvüket.

– Készítenek egy honlapot az alapján, ahogy azt a neten másoktól látták.

– Nekilátnak ötletszerűen Facebookozni, blogolni, anélkül, hogy tudnák, milyen stratégia mentén haladjanak.

Persze, mert soha senki nem mutatta meg nekik, hogy hogy kell jól csinálni.

Viszont ezek csapdák, mert…

– A kiadó – bármennyire is azt gondolod, hogy eladja – nem fogja eladni a könyvedet. Nekik nem a Te könyved eladása az üzlet, hanem az a sok tízezer könyv, amivel feltöltik a boltokat, és amiből majd vásárolgatnak az emberek. Ha el is adnak belőle valamennyit, abból Te megkapsz 5-12%-ot, ami talán fedezi a költségeid egy részét, de jövedelmed nem lesz belőle.

– Az interneten látható honlapok 90%-a vérszegény, sótlan, képtelen eladni bármit is. Viszont baromi jól néznek ki, és könnyű beleesni a “de jól néz ki, nekem is ilyen kell” csapdába. Ami oda vezet, hogy lesz egy szép honlapod, de nem lesznek vásárlóid.

– Stratégia nélkül blogolni, Facebookozni csak arra lesz jó, hogy elpazarolod az idődet és az energiádat. Lesz egy pár száz fős csoportod vagy oldalad, aztán a lájkokat és a hozzászólásokat fogod számolgatni, ahelyett, hogy a pénzt számolgatnád.

Ezeknek az lesz a végeredménye, hogy lenyeled a keserű pirulát, és levonod a hamis végkövetkeztetést: a neten nem lehet könyveladással pénzt keresni. Aztán abbahagyod, és csatlakozol a panaszkodó pesszimisták táborához, akik arról mesélnek, hogy próbálták, de nem működött.

Pedig csak egy kicsit kellett volna tanulni hozzá, hogy értsd, hogyan működik. 

A mi sztorink

Így csöppentünk bele a könyvkiadás világába

Gyöngyi, a párom már 19 éve kiemelkedően sikeres szakfordító. Rendszeresen megkeresték a barátai, hogy segítsen nekik elindulni. Magyarázza el, hogyan lehet valaki belőlük is sikeres fordító. Ő leült velük, és újra és újra és újra elmondta, hogy mit és hogyan kell csinálni. Aztán pár tucat ilyen – több órás – beszélgetés után megunta, és inkább leírta az egészet.

2017-ben vetettem fel az ötletet, hogy ebből lehetne egy könyv. Nézzük meg, hogy mit gondolnak erről a kezdő fordítók. Fizetnének e azért, hogy megkapják ezt az információt. Elkészítettem egy honlapot, a dokumentumból készítettünk egy ebookot, és elkezdtük hirdetni. Ez eleinte annyit jelentett, hogy feltettük a saját Facebook oldalunkra, és 5000 Ft-tal elindítottunk egy fizetett hirdetést.

Itt jött a meglepetés…

Első nap megrendeltek 20 darabot, másnap 49-et, és az ötödik napon elértük azt, hogy egyetlen nap leforgása alatt 85 megrendelés érkezett. Csak ültünk tátott szájjal a monitor előtt. A harmincadik napra elértük az 1052 megrendelést.

Ez a könyv azóta több, mint 2600 példányban fogyott el, és több, mint 11millió Ft bevételt hozott. Jelenleg ha épp nem hirdetjük, akkor is rátalálnak a neten, és megrendelik.

Ennek a könyvnek a sikerét persze megtudták a barátaink, ismerőseink, és ennek az lett az eredménye, hogy engem is egyre gyakrabban kerestek meg, hogy áruljam már el, hogy lehet ilyen sok könyvet eladni.

A sokadik ilyen kérés után jött az ötlet, hogy mi lenne, ha én is leírnám…

2018 januárjában feltettem a Facebook oldalamra egy kérdést: “Ha írnék egy könyvet arról, hogy hogyan adtunk el egyetlen hónap leforgása alatt 1000 e-bookot az érdekelne?” Pár óra alatt közel 100 “igen” válasz érkezett.

Először elkészítettem a honlapját, és aztán elkezdtem írni a könyvet. Mire elkészült, már 200 példányt megrendeltek és ki is fizettek. Ott volt egymillió forint bevétel. Azóta közel 7,5millió Ft bevételt hozott.

2019 januárban volt a legjobb hónapunk. A két könyv bevétele elérte a 4,5 millió forintot egyetlen hónap leforgása alatt.

Az utóbbi hónapokban nagyon sok ügyféllel beszéltem, akik most teszik az első lépéseiket a könyvük kiadása felé. Látom, hogy mik a problémáik, mik a hiányosságaik. Ezek figyelembevételével készítettem el ezt a könyvet. Megtalálod benne a két könyvünk kiadásának teljes sztoriját, valamint egy lépésről lépésre útmutatót, amivel Te is meg tudod ezt csinálni.

Miért lesz jó neked ez a könyv?

Fogom a kezed, és úgy vezetlek végig a marketinged lépésein

h

Honlapszöveg sablonok

Előre megírt szövegeket fogsz kapni, amit vagy át tudsz írni a saját könyvedhez vagy ötleteket fog adni ahhoz, hogy mit írj.

z

Hirdetésszöveg sablonok

Előre megírt hirdetésszövegeket kapsz, amit szintén átírhatsz vagy ötleteket nyerhetsz belőle a saját könyved hirdetéseihez.

Két élő példa lesz előtted

Már csak az, hogy látsz magad előtt egy működő példát, lelkesítő lehet. Látni fogod, hogy ez nem ördöngősség. Másolható!

Rengeteg pénzt megspórolsz

De mosot komolyan…miért fizetnél százezreket olyanért, amit pár nap gyakorlással bármikor Te is meg tudsz csinálni?

Inspiráció

Honnan jött az ötlet, hogy erről a témáról írjunk? És hogyan tudod te megtalálni azt a témát, amiről írni tudsz, és eladható?

k

Tippek az íráshoz

Hogyan írtuk meg a könyveket? Tippek a saját könyved megírásához, hogy érdekes, izgalmas legyen.

Ilyen honlapot fogsz tudni készíteni

Ne gondold, hogy ez olyan bonyolult. Pár óra gyakorlás, és akár ilyen honlapot is fogsz tudni készíteni, mint ez, amit épp nézel.

e

Értékesítő szöveg ellenőrzőlista

Kapsz egy listát részletes magyarázattal, aminek segítségével meg tudod írni a honlapod szövegét, úgy, hogy az eladja a könyvedet.

Profi borítókészítés fillérekből

Megmutatom neked azt az eszközt, amivel előre elkészített borító sablonokból pár perc alatt kiváló borítót tudsz készíteni.

Lopásvédelem

A legtöbben ettől tartanak: másolni fogják a könyvemet. Megmutatom, hogyan védekezhetsz ellene a leghatékonyabban.

De ne higgy nekem…

Nézd meg, mit írtak azok, akik már olvasták:

“Olyan, mint egy kincskereső térkép, ami még a legkevésbé okos (idióta) embert is elvezeti a kincshez, ha követi a lépéseket. Nagyon durva. Mindenre benne van a válasz, ami felmerült bennem kérdésként.
Teljesen jó a stílusa is. Olyan, mintha beszélgetnénk és elmesélnéd pontról pontra, hogy mit kell csinálnom.
Teljesen jó, hogy mindenhez oda tudtátok írni, hogy hogyan is történt nálatok a gyakorlatban. Nincsen benne parasztvakítás, semmi sallang és kamuszagú PR duma, csak a frankó. 
Ez a könyv messze a sokszorosát éri, mint amibe került. Nagyon örülök, hogy megírtátok. Köszönöm szépen :)”

Végh Péter

“A hozzám forduló írók, szakkönyvírók gyakran avatnak be abba a félelmükbe: oké, megszerkesztetted a könyvem, most már jó, de mitől fog fogyni? Vannak erre a kérdésre válaszaim, bevált ötleteim, de amikor arra kerül a sor, hogy az író hozzon létre magának megrendelésre szolgáló honlapot és hirdesse a könyvét, inkább Csatlós Csaba könyvét ajánlom, mert lépésről lépésre végigvezeti az ügyfeleimet azon a folyamaton, aminek a végén tényleg eladást várhat az író. Hogy sok munka felépíteni ezt a honlapot és foglalkozni a hirdetéssel? Igen. De ha már megírtad azt a könyvet, te is azt akarod, hogy olvassák, ugye?

Nádasi Krisz

“Lezárult az első kritikus 30 nap az indulás óta, és 1.000.000-ra érkezett eddig megrendelés.
Mindennel együtt az első hónapban, jóformán fél millió tiszta hasznot összehozni elképesztő érzés nekem zöldfülűnek, aki még csak most próbálgatja szárnyait ezen a területen.
Nagyon hálás vagyok érte, mert akárhonnan nézem, a te könyved adta meg a lökést, hogy végre megcsináljam a honlapot hozzá, automatizáljam, és belevágjak profin árulni.
Nagyon szépen köszönöm neked, és remélem hasonlóan sikeres lesz minden, amit kitalálsz, mert megérdemled. Valóban értéket adsz potom pénzért, erre a saját történetem is kiváló példa.”

Rácz Barna

www.ketszazalek.hu

“Csaba könyve és oktatóanyaga bátorságot adott nekem abban, hogy meg tudom csinálni egyedül mind a weboldalamat, mind a félig automatizált értékesítési csatornámat a weboldalamon keresztül. Segítő barátként végig ott volt egyrészt az oktató videók, másrészt a könyv formájában, és e-mailen is feltehettem a kérdéseimet, amelyre mindig kaptam válaszokat, instrukciókat. Ha külön-külön kellett volna mindezeket megvennem, jóval több költséggel kellett volna számolnom és magamnak tanulmányoznom a csínját-bínját, biztos nem vágtam volna bele.

Gerendás Paula

Miért érdemes tőlünk tanulnod?

 Azokra hallgass, akik már eljutottak oda, ahova te is szeretnél eljutni!

=

Dr. Marosi Gyöngyi

17 éve kiemelkedően sikeres szakfordító. Könyvét (Hogyan lehetsz milliomos fordító) a kiadást követő első hónapban több, mint ezren vásárolták meg.

=

Csatlós Csaba

– 15 éve online vállalkozó. Első vállalkozása egy honlapkészítő szoftver éveken keresztül piacvezető volt Magyarországon.
– A 2019. május 25-én megrendezésre került 1000 fős KÖNYV 2019 Konferencia megálmodója, megszervezője és marketingese.
A Hogyan lehetsz milliomos fordító c. könyv marketingese.
– 2008-ban elsők között került be egy online marketinges valóságshow-ba, ahová csak teljesítmény alapján lehetett bejutni.
– 2016-ban rábízták egy olyan könyv értékesítését, amit a világon több százan értékesítenek. 2017-re az év legjobb könyveladója lett.

Mivel fegyverezheted fel magad?

Az igazán eredményes értékesítés eszköztára

6 órányi inspiráció és könyvmarketing videó

Magyarország top szakembereitől 10 zseniális előadás, amiből rengeteg ötletet fogsz kapni arra, hogyan írd meg a könyved, és hogyan szerezz rengeteg olvasót. Nézd meg a KÖNYV 2019 Inspiráció és Marketing konferencia összefoglaló videóját:

A KÖNYV 2019 Konferencia könyve

Az előadók közösen írt könyve. További tippek, ötletek, útmutatók a magán könyvkiadás útvesztőihez.

 – Mit tudnak azok, akiknek a könyveit folyamatosan veszik?
– Mi a legjobb sorrend a marketingben, ha nulláról akarod felépíteni? (zseniális tipp!)
– Hogyan épüljön fel a bevezetési stratégia?
– Mi az a három tényező, ami miatt az emberek kötődnek egy szerzőhöz?
– Hogyan építenek közösséget a bestseller írók?

És még további 80 fontos kérdésre kapsz érthető, használható választ.

Vevőnyilvántartó CRM szoftver

Ez a szoftver a megoldás a káoszra, ami az egyre több és több megrendeléssel óhatatlanul ki fog alakulni. Ki mit rendelt?
– Ki fizetett már, mikor és mennyit?
– Kinek lett elküldve a könyv?
– Kinek lett megírva a számla?
– Aki még nem fizetett, azoknak menjen automata értesítő.
– A fizetőknek egy kattintással küldjön e-bookot. Ez a szoftver ezeket megoldja.

Kockázatmentes

100%-ig biztosak vagyunk abban, hogy aki a leírtakat megtanulja és alkalmazza a saját e-bookja kiadásánál az sikerre viheti azt, ezért hat teljes hónapig 100%-os pénzvisszafizetési garanciát vállalunk az e-bookra.

Ha ennyi idő alatt nem hoz eredményt az, amit tanítunk neked, akkor a kockázat legyen a miénk. Csak írsz nekünk egy e-mailt és a teljes összeget visszafizetjük neked.

Szabadítsd fel az írót, aki benned él, de eddig nem tudta, hogyan érvényesüljön

Ez egy játék. Egy izgalmas kaland. Alkotni valamit, ami értékes mások számára, és ezt eljuttatni a nagyközönséghez.

Azt, hogy meddig jutsz el ebben a játékban, csak az határozza meg, hogy mekkorát tudsz álmodni.

Lehet, hogy neked csak egy kis havi mellékesre van szükséged, amit munka mellett megkereshetsz. Lehet, hogy nemzetközi hírű bestseller író akarsz lenni.

Az álmaid felé vezető ajtót mutatja meg ez a könyv. Ne tartsd bezárva. Ideje kinyitni azt az ajtót…

Üzemeltető:

Kiadom a könyvem Kft.
9178 Hédervár
Kont István utca 2.

Adószám: 23757679-2-08

Elérhetőségeink:

Tel: 06 70 433 8727
E-mail: info@kiadomakonyvemet.hu

Csatlakozz hozzánk

Facebook csoportunkban több mint ezren vagyunk, és segítséget kaphatsz az íráshoz és a marketinghez.

Kattints ide a csatlakozáshoz