Ajándékok klubtagoknak

Ezen az oldalon szeretnénk nektek bemutatni, hogy klubtagjaink milyen kedvezményes és ingyenes szolgáltatásokat kapnak.

Ingyenes könyvterjesztés, kiadás

Klubtagjaink könyvét ingyenesen közzétesszük értékesítő partnereinknél és logisztikai háttérként POD gyártást és értékesítést biztosítunk.

Legyen ott a könyved akár a Libri, Bookline, Könyvtárellátó kínálatában!

Ingyenes Rukkola könyvhirdetés

A rukkola.hu Magyarország első és legnagyobb könyvcserélő weboldala, ahol valódi emberek valódi (papír formátumú) könyvei cserélnek gazdát. Ha szeretnéd nyomtatott könyvedre felhívni a figyelmet, ez egy igen jó lehetőség. A Rukkola 33 ezer regisztrált taggal, közel 20 ezer Facebook rajongóval és 29 ezer hírlevélfeliratkozóval rendelkezik, akik mind értesülhet a könyvedről.

Könyvreklámod elhelyezzük a Rukkola.hu aloldalain.

A hirdetés 1 hónapig jelenik meg rotációban a keresési oldalon, amire havonta több, mint 90000 érdeklődő keres rá!

Indamédia hirdetési lehetőség

A legnagyobb hazai hírportál és a magyar web meghatározó pénzügyi-gazdasági, kulturális, autós, és női kiadványain jelenhetsz meg attól függően, hogy milyen kategóriába esik a könyved. Specifikusan az alábbi kiadványokon tudsz megjelenni:

Index, Velvet, Totalcar, Dívány, SóBors, Femina, Retikül, Női friss, Napi.hu, PORT.hu, Blog.hu, Indavideó

Egy hirdetést 50.000 megjelenést tartalmaz, melyet két héten belül tudjuk elindítani, mely nagyjából 1 heti megjelenést tartalmaz.

Ingyenes Marketing konzultáció

Biztosan benned is felmerül rengeteg kérdés a marketinggel kapcsolatban. Mostantól lesz alkalmad  megkapni a válaszokat!

Ingyenes Stock fotó

 

Neked is biztosan mindig szükséged van jogdíjas fotóra. Évi egy alkalommal megveszünk neked egy általad kiválasztott stock  fotót az 123rf.com oldalról.

Oktatási anyagok

Az oldalon több mint 60 oktatási anyagot találsz. Nem csak írásos hanem videós formában is. Ezen oktatási anyagokat folyamatosan bővítjük. A vágatlan változatot csak ti klubtagok éritek el és van csak olyan amit senki más nem lát.

kivisszük a könyved a könyvhétre

Tavaly voltunk kint első alkalommal mint Kiadom a Könyvemet a Könyvhéten. Ebből szeretnénk hagyományt csinálni. Klubtagjaink könyvét kivisszük az egyik Könyvhétre.

Konferencia belépő

Amennyiben éves tagsággal rendelkezel, úgy ingyenesen részt vehetsz a Kiadom a Könyvemet Konferencián. Az éves tagság mellé Alap Konferencia jegyet biztosítunk. Amennyiben telt ház lesz, úgy online jegyet biztosítunk számodra. Ezért érdemes minél hamarabb előfizetni, hogy személyesen találkozzunk. A következő konferencia időpontja: 2022. május 14. Lurdy Ház, Budapest.

Ingyenes könyvterjesztés, kiadás

Klubtagjaink könyvét ingyenesen közzétesszük értékesítő partnereinknél és logisztikai háttérként POD gyártást és értékesítést biztosítunk.

Legyen ott a könyved akár a Libri, Bookline, Könyvtárellátó kínálatában!

Miben is segítünk neked?

A könyvedet hozzánk feltöltve a partner áruházainkban (undergroundbolt.hu, publioboox.hu) értékesítjük, ahonnan nem csak vásárlóink ha nem te is bármikor rendelhetsz könyvet.

Bekerülhet a könyvem a Libri, Bookline kínálatába is?

Igen, ha szeretnéd és jelzed nekünk ezt, akkor a könyvedet átadjuk nekik értékesítésre, de tudnod kell, hogy ők kérhetnek be bizományba példányokat. (kb. 100-150 db-ot), melynek a gyártását neked kell előfinanszíroznod.

Szeretném, ha a Könyvtárellátóba is beküldenétek a könyvemet. Van rá lehetőség?

Igen. Ezt a megrendeléskor jelezd nekünk. De itt is fennáll a lehetőség, hogy a bekért példányokat előzetesen le kell gyártani, melyet neked kell finanszíroznod. (kb. 20-30 db)

Hogy történik, mennyi példányt kell gyártatnom?

Semmit. Pont ez a lényege, hogy neked csak a marketinggel kell foglalkoznod. Ha könyvre van szükséged akkor tudsz tőlünk rendelni, vagy ha a vásárlóidat hozzánk irányítod akkor mi legyártjuk és kiszállítjuk nekik.

Le kell veletek szerződnöm?

Egy egyszerű terjesztési szerződést kötünk, határozatlan időre. Vagyis bármikor felmondhatod azt, nincs semmi kötelezettség.

A szerződést itt találod: SZERZŐDÉS

Árulhatom-e én is a könyvemet, vagy megállapodhatok mással is?

Mint írtuk nincs semmi kötelezettség. Ott és akkor árulod a könyvedet ahol szeretnéd és rajtunk kívül is bárkivel megállapodhatsz.

Van nekem is raktáron könyvem, azt átveszitek terjesztésre?

Sajnos nem. A szolgáltatás lényege, hogy nem raktározunk. Ugyanis mindig ez a legnehezebb. Akkor és annyit gyártunk amennyit megvesznek a könyvedből. Ez neked is jó, mert nem áll benne a pénzed.

Hogyan tudok veletek leszerződni?

Kattintsd ide, vagy az oldal alján található gombra, töltsd ki az űrlapot, küld el a szükséges adatokat és indítjuk is a terjesztést.

Mi szükséges ahhoz, hogy leszerződhessek veletek?

Az alábbi adatokra van szükségünk ahhoz, hogy a könyved értékesítését elkezdhessük. Ezeket majd a megrendelésnél kell megadnod nekünk.

– könyved címe

– szerzői neved

– fülszöveg

– könyv ára

– könyved ISBN száma (igénylés: https://www.oszk.hu/isbn_keres)

– nyomdai borító és belív (pdf, színre bontott vágójelezett verzió)