Sikeresen regisztráltál! Kérlek, nézd meg a videót, mert van egy egyszeri ajánlatom, ami csak most érvényes, amíg ez az oldal nyitva van…

A webkonferencia ingyenes, miért érdemes mégis megvásárolni a felvételeket?

Akkor nézed meg, amikor akarod

Megkapod az összes videót, és akkor nézed meg, amikor ráérsz. És annyiszor nézheted meg, ahányszor csak akarod, örökös, korlátlan hozzáférést kapsz.

Megkapod a hangfelvételeket is

Meghallgathatod az összes előadást az autódban vagy futás közben vagy akár a fürdőkádban. Mind a 30 előadást letöltheted MP3 formátumban.

Ajándékkönyvek

Megkapod az előadók közös könyvét e-book formátumban. A legtöbb előadó a könyvbe írt fejezettel egészíti ki az előadását. Megkapod továbbá Nádasi Krisz Magánkiadás előtt című e-bookját.

A magán könyvkiadás mestere webinárium

Ezen a webináriumon megtanítom neked, hogy a tanultakból hogyan állítsd össze a stratégiádat, hogy az egy működő rendszer legyen, ami nyereségesen adja el a könyvedet.

Elég volt a rizsából!
Gyakorlatias, valóságban is alkalmazható tudást kapsz

Mert kifejezett kérésem az előadókhoz, hogy gyakorlatias, a valóságban alkalmazható tudást adjanak át, ne csak sztorikat, elméleteket. Ha jártál már olyan képzésen, ami nagyon jól hangzott, de miután hazaértél nem tudtad, hogy mit csinálj, mihez kezdj az egésszel, akkor tudod, miről beszélek. Ezen a konferencián azt kértem minden előadótól, hogy az előadásaikban úgy tanítsanak, hogy utána Te azt használni tudd. Ha leülsz a számítógéped elé, akkor TUDD, hogy mit kell tenned.

A magán könyvkiadás mestere webináriumon ezt tanulhatod meg

A konferencia előadásain rengeteg dolgot fogsz tanulni. Szinte mindent, amire ma szükséged lehet ahhoz, hogy a könyvedet ki tudd adni, és nyereségesen tudd értékesíteni. Viszont képzeld el a következőt: kapsz egy autót, minden alkatrésze megvan hiánytalanul, de neked kell összeszerelned, és nincs hozzá útmutató. Lehet, hogy bajban lennél az összeszereléssel?

A magán kiadás mestere webináriumon pontosan ezt fogod kapni. Egy lépésről lépésre útmutatót, ami segít neked elrendezni a tanultakat. Segít megérteni, hogy mi hova való, és mi mi után követezik. Ezt a képzést az ügyfeleimnek 29.990 Ft-os áron szoktam megtartani, és amikor a végére érünk, akkor azt látom, hogy lelkesek, és viszket a tenyerük, már ülnének is le a számítógép elé, hogy csinálják, amit tanultak, mert összeállt a kép, és értik mit kell tenniük.

Óóó, erről sajnos lemaradtál…

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com