Ezzel az email címmel már regisztráltál!

A webkonferencia ingyenes, miért érdemes mégis megvásárolni a felvételeket?

Akkor nézed meg, amikor akarod

Megkapod az összes videót, és akkor nézed meg, amikor ráérsz. És annyiszor nézheted meg, ahányszor csak akarod, örökös, korlátlan hozzáférést kapsz.

Megkapod a hangfelvételeket is

Meghallgathatod az összes előadást az autódban vagy futás közben vagy akár a fürdőkádban. Mind a 30 előadást letöltheted MP3 formátumban.

Ajándékkönyvek

Megkapod az előadók közös könyvét e-book formátumban. A legtöbb előadó a könyvbe írt fejezettel egészíti ki az előadását. Megkapod továbbá Nádasi Krisz Magánkiadás előtt című e-bookját.

A magán könyvkiadás mestere webinárium

Ezen a webináriumon megtanítom neked, hogy a tanultakból hogyan állítsd össze a stratégiádat, hogy az egy működő rendszer legyen, ami nyereségesen adja el a könyvedet.

Elég volt a rizsából!
Gyakorlatias, valóságban is alkalmazható tudást kapsz

Mert kifejezett kérésem az előadókhoz, hogy gyakorlatias, a valóságban alkalmazható tudást adjanak át, ne csak sztorikat, elméleteket. Ha jártál már olyan képzésen, ami nagyon jól hangzott, de miután hazaértél nem tudtad, hogy mit csinálj, mihez kezdj az egésszel, akkor tudod, miről beszélek. Ezen a konferencián azt kértem minden előadótól, hogy az előadásaikban úgy tanítsanak, hogy utána Te azt használni tudd. Ha leülsz a számítógéped elé, akkor TUDD, hogy mit kell tenned.

A magán könyvkiadás mestere webináriumon ezt tanulhatod meg

A konferencia előadásain rengeteg dolgot fogsz tanulni. Szinte mindent, amire ma szükséged lehet ahhoz, hogy a könyvedet ki tudd adni, és nyereségesen tudd értékesíteni. Viszont képzeld el a következőt: kapsz egy autót, minden alkatrésze megvan hiánytalanul, de neked kell összeszerelned, és nincs hozzá útmutató. Lehet, hogy bajban lennél az összeszereléssel?

A magán kiadás mestere webináriumon pontosan ezt fogod kapni. Egy lépésről lépésre útmutatót, ami segít neked elrendezni a tanultakat. Segít megérteni, hogy mi hova való, és mi mi után követezik. Ezt a képzést az ügyfeleimnek 29.990 Ft-os áron szoktam megtartani, és amikor a végére érünk, akkor azt látom, hogy lelkesek, és viszket a tenyerük, már ülnének is le a számítógép elé, hogy csinálják, amit tanultak, mert összeállt a kép, és értik mit kell tenniük.

Mit kapsz a jegyedért?

Kattints a sorokra, hogy el tudd olvasni a részleteket

Alapjegy

3.930 Ft+áfa

Az összes videófelvétel

Megkapod az összes videót, és akkor nézed meg, amikor ráérsz. És annyiszor nézheted meg, ahányszor csak akarod, örökös, korlátlan hozzáférést kapsz.

Az összes hangfelvétel

Meghallgathatod az összes előadást az autódban vagy futás közben vagy akár a fürdőkádban. Mind a 30 előadást letöltheted MP3 formátumban.

A magánkadás mestere webinárium

Ezen a webináriumon megtanítom neked, hogy a tanultakból hogyan állítsd össze a stratégiádat, hogy az egy működő rendszer legyen, ami nyereségesen adja el a könyvedet.

KÖNYV 2020 c. e-book

Az előadók közös könyve, amelybe az előadásukhoz kapcsolódó fejezeteket írtak. 

Nádasi Krisz: magánkiadás előtt c. e-bookja

Pontosan 55 könyvírással kapcsolatos, írástechnikai tippet tartalmaz ez a kiadvány íróknak és leendő íróknak. Nádasi Krisz nemcsak az egyszerű ötleteket gyűjtötte össze, mint például hogy hogyan formázzuk meg a főszereplő jellemét, vagy milyen nézőpontból írjunk, hanem azt is, hogyan válasszuk meg egy szakkönyv, regény címét, mitől ütős egy fülszöveg, milyen írássegítő szoftverek vannak, és hogyan keressünk olyan olvasókat, akik még a tervezett kiadás, illetve a könyvkiadóknak való elküldés előtt gyorsan elolvassák a kéziratot és érdemi véleményt mondanak róla, jobbító ötletekkel.

Ha egy író idegen nyelven szeretne írni, ebben a könyvben megtalálja, milyen nyelven érdemes ennek nekifogni, sőt, még azt is, milyen legyen a téma.

Prémiumjegy

11.930 Ft+áfa

Minden az alapjegyből

+

Hogyan adtunk el 1000 e-bookot egy hónap alatt (új kiadás)

Végig leírtam, hogyan készült a könyv, hogyan készítettünk hozzá honlapot, hogyan és hol hirdettük.

A sztori mellett pedig egy lépésről lépésre útmutatót is találsz, ami segít neked kiadni a saját könyvedet.

300 oldalnyi tudás példákkal, előre megírt szövegsablonokkal. Igazi kincs.

SniperWords szoftver a szuperpontos felmérésekért

Hogyan írd meg a honlapod, a hirdetéseid, e-mailjeid, posztjaid szövegét? Mik azok a szavak, mondatok, amik a legerősebb érzelmi hatást váltják ki az emberekből?

Ezzel a szoftverrel kiderítheted, hogyan gondolkodik és hogyan kommunikál a célközönséged a témádról. Segít neked, hogy a legütősebb szöveget tudd megírni, ami célba talál.

Egy teljes évig használhatod.

Optimum-price szoftver

Hogyan árazd be a könyvedet, hogy a legnagyobb profitot hozza? Ez a zseniális szoftver segít kideríteni. Ha túl olcsón adod profitot vesztesz, ha túl drágán, akkor vevőket. Találd meg a legjobb árat!

Vevő- és eladás nyilvántartó szoftver

Ez a szoftver a megoldás a káoszra, ami az egyre több és több megrendeléssel óhatatlanul ki fog alakulni. Ki mit rendelt? Ki fizetett már, mikor és mennyit? Kinek lett elküldve a könyv? Kinek lett megírva a számla? Aki még nem fizetett, azoknak menjen automata értesítő. A fizetőknek egy kattintással küldjön e-bookot. Ez a szoftver ezeket megoldja. Egy teljes évig használhatod.

VIP jegy

23.590 Ft+áfa

Minden a prémiumjegyből

+

Egynapos regényíró tanfolyam

14.990 Ft

Nádasi Krisz egész napos tanfolyama, ahol megtanulhatod a regényírás alapjait, hogy olyan könyveket tudj írni, aminek nem csak olvasói, hanem rajongói lesznek.

Egynapos márkaépítés workshop

29.990 Ft
Az ember minden percben hátrahagyja digitális lábnyomát. A leendő ügyfelek, partnerek, munkaadók első dolga, hogy utánanéznek, mit és milyen formában kommunikálunk magunkról.

Ezen a napon megtanulhatod, hogyan alakíts ki magadról egy vonzó képet a mai divatos digitális felületeken. Sőt, ha neked arra van szükséged, hogy ezen keresztül ügyfeleket, vásárlókat generálj, ennek a módját is megtanulhatod a Te vagy a brand workshopon.

Rendeld meg most!

Élvezd a korlátlan szabadságot a webkonferencián. Rendeld meg az előadások videóit ezért a jelképes összegért:

Válaszd ki, hogy milyen jegyet szeretnél:

Alapjegy 3.930 Ft+áfa = 4.990 Ft
Prémium jegy 11.790 Ft + áfa = 14.973 Ft
VIP jegy 23.590 Ft + áfa = 29.960 Ft

Kérlek, add meg az alábbi adatokat:

Add meg a számlázási címet:

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com