Covid biztosítás (100% garancia)

Amennyiben a rendeletek nem teszik lehetővé a konferencia megszervezését 2021. november 27-én, akkor 2021 decemberében egy újabb dátumot hirdetünk meg a konferencia megtartására 2022. május 28-cal bezárólag. A megvásárolt jegyek ezen az új dátumon megrendezésre kerülő konferenciára érvényesek maradnak.

Akinek az új időpont nem felel meg, az új időpont meghirdetését követő nyolc napon belül kérheti a jegy árának visszatérítését. Ebben az esetben visszatérítjük számára a teljes vételárat. Az új időpont meghirdetését követő nyolc napon kívül nincs lehetőség a jegyek visszaváltására.

Törekszünk arra, hogy az új időpontban meghirdetett konferencia változatlan előadókkal és témakörökkel kerüljön megrendezésre. Garantáljuk továbbá, hogy ha változások állnak be az előadók személyében, akkor az új előadók tartani fogják az eredeti program minőségét és színvonalát. sem tartható meg a konferencia, akkor a rendezvény elmarad.

Amennyiben a meghirdetett új időpontban sem tartható meg a konferencia, akkora rendezvény elmarad és minden befizetett jegy árát visszatérítjük a jegyvásárlónak az új időpontot követő nyolc napon belül.